Ποδηλατικός γύρος Κορινθίας 2018 - Ορεινή Κορινθία Αρχοντικό Κεφαλάρι, διαμονή, ξενώνες, ξενοδοχεία

Νέα - Προσφορές

Ποδηλατικός γύρος Κορινθίας 2018

 

Ποδηλασία στην Ορεινή Κορινθία

Τι θα λέγατε για μία απαιτητική ποδηλασία που συνδυάζει βουνό, θάλασσα και καταπληκτικά τοπία;

Πολιτισμός, γαστρονομία και αυθεντική Ελληνική φιλοξενία συναντούν την ποδηλασία σε μία διαδρομή που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους συμμετέχοντες!

Το Cycling Corinthia σχεδίασε μία υπέροχη διαδρομή που αποτελείται από 6 πίστες, συνολικής απόστασης 604 χιλιομέτρων, με περισσότερα από 11.000 μέτρα συνολικής υψομετρικής διαφοράς!

Ο ξενώνας μας συμμετέχει στο εγχείρημα αποτελώντας την αφετηρία και τον τερματισμό σε 2 από τις 6 πίστες του ποδηλατικού γύρου.

Η 1η  διαδρομή ξεκινάει από τα Τρίκαλα Κορινθίας, κατηφορίζει στο Διμηνιό, και από το Κιάτο ανεβαίνει στο Κεφαλάρι, διανύοντας 80 χιλιόμετρα με 1992 μέτρα συνολικής υψομετρικής διαφοράς.

Ποδηλατική διαδρομή Κορινθία 1
Ποδηλατική διαδρομή Τρίκαλα Κορινθίας – Κεφαλάρι

 

Την επόμενη ημέρα, ξεκινάμε από το Κεφαλάρι και καταλήγουμε στην Γκούρα με ενδιάμεσο σταθμό το Λεβίδι. Η απόσταση αυτής της διαδρομής είναι 118 χιλιόμετρα ενώ η συνολική υψομετρική διαφορά ανέρχεται στα 2144 μέτρα.

Ποδηλατική διαδρομή Κορινθία 2
Ποδηλατική διαδρομή Κεφαλάρι Κορινθίας – Γκούρα

 

Το Cycling Corinthia είναι μία πρωτοβουλία του Experience Corinthia, σκοπός του οποίου είναι η προώθηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού στην Κορινθία.

Έλληνες & ξένοι ποδηλάτες συνεργάζονται με τουριστικές επιχειρήσεις της περιοχής μας, για να τοποθετήσουν την Κορινθία στον παγκόσμιο ποδηλατικό χάρτη.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να επισκεφτείτε το Cycling Corinthia η την Facebook σελίδα του ποδηλατικού γύρου Κορινθίας.

 

Δείτε φωτογραφίες από ορισμένες διαδρομές του αγώνα:

Σας αρέσει η ποδηλασία αλλά θα προτιμούσατε κάτι λιγότερο απαιτητικό;

Ο ξενώνας μας διαθέτει ποδήλατα για να επισκεφτείτε κοντινά φυσικά αξιοθέατα όπως η λίμνη Στυμφαλία, το δρυόδασος Μογγοστού ή το δάσος της Βελίνας!